Verschillende type shares

Cloud Harddrive > Gerbuikers, Groepen en Shares
Cloud Harddrive kent een aantal soorten file shares, in dit artikel zullen wij kort uitleggen waar welke type share het beste voor gebruikt kan worden.
 
Bedrijf Share
De bedrijf share wordt beheerd door de IT afdeling en kan alleen worden aangemaakt door de beheerder van het Cloud Harddrive bedrijfsaccount.
 
De bedrijf share wordt vaak gebruikt voor algemene shares als "Verkoop", "Marketing", "Administratie", "Directie", etc.
 
Team Share
De team share kan worden gecreëerd door interne gebruikers (werknemers), als de beheerder heeft ingesteld dat de gebruikers team shares mogen aanmaken.
 
Team shares worden vaak gebruikt voor tijdelijke projecten of als er bijvoorbeeld gewerkt wordt met externe bedrijven of gebruikers. De eigenaar van de team share is diegene die deze heeft aangemaakt, echter kan de beheerder nog steeds de gebruikers en permissies hiervan wijzigen.
 
Als gebruikers rechten hebben om shares aan te maken, worden dit standaard team shares. De beheerder kan uiteraard ook team shares voor gebruikers creëren.
 
Privé Share
De privé share is gelijkbaar met de "Mijn Documenten" map op uw computer. Alleen de beheerder kan de privé shares beheren via het controle paneel.
 
Het doel van de privé share is om gebruikers gegevens te laten plaatsen die niet thuishoren in de bedrijf -of team shares.
 
Verwijderen van gebruikers
Als een gebruiker wordt verwijderd, dan zullen de shares automatisch eigendom worden van de beheerder. De privé en team shares van de gebruiker zullen dus niet worden verwijderd.

Add Feedback