Synchronisatie status en offline beschikbaarheid van shares, mappen en bestanden op de PC

Cloud Harddrive > Desktop Applicaties > PC Applicatie
Met Cloud Harddrive is het mogelijk om al uw bestanden, een deel van uw bestanden of zelfs helemaal geen enkel bestand te synchroniseren naar uw PC. U heeft wel al uw bestanden zichtbaar in uw shares. 
U kunt per share en zelfs per map aangeven of deze naar uw PC gesynchroniseerd moet worden. Daarnaast kunt zelfs nog aangeven of de bestanden altijd of voor een bepaalde periode op uw PC gesynchroniseerd moeten worden.
 
Synchronisatie status van shares, mappen en bestanden
Hieronder treft u een voorbeeld van de inhoud van de share Algemeen.
 
 
De onderstaande map wordt altijd gesynchroniseerd en is offline beschikbaar, dit is te zien door het onderstaande map icoon. Dit kan uiteraard ook voor een hele share, deze krijgt dan hetzelfde icoon. Dit kan wenselijk zijn bij veelgebruikte shares of mappen of om offline in te kunnen werken.
 
 
Hieronder zijn 2 afbeeldingen te zien, de bovenste (met kruis) is niet gedownload naar de PC en de onderste (zonder kruis) is wel gedownload naar de PC.
 
 
De niet gesynchroniseerde bestanden kunnen worden aangeklikt en worden direct gedownload en geopend.
 
Hoe pas ik de synchronisatie mogelijkheden aan?
U kunt door op een share, map of bestand te klikken met uw rechtermuisknop, de opties van Cloud Harddrive weergeven. Een voorbeeld hiervan ziet u hieronder.
 
U kunt er voor kiezen om een sharemap of enkele bestand te downloaden of u kunt in het geval van een share of map ervoor kiezen de synchronisatie aan te zetten zodat deze bestanden ook offline op uw PC beschikbaar zijn.
 
 
De overige menu items worden in een ander artikel besproken.

Add Feedback