SpamExperts online portal

Hosted Exchange > SpamExperts
Nadat uw account is toegevoegd aan SpamExperts ontvangt u per mail de logingegevens voor het online portal welke te benaderen is via https://spamfilter.cloudorb.com
 
Het portal is het verlengstuk van de quarantaine mailtjes welke u dagelijks ontvangt van SpamExperts en geeft nog meer inzicht en invloed op de afhandeling van mail
 
Functies van het SpamExperts portal
Voor de gemiddelde gebruiker zijn de functies zoals weergegeven op het dashboard ruim voldoende om volledig grip te krijgen op mailverkeer (gewenst en ongewenst) 
 
 
- Via de button "zoekopdracht logboek" kunt u een (zeer) uitgebreide zoekopdracht opgeven en zijn alle berichten welke zijn ontvangen terug te vinden en indien gewenst te exporteren in een logboek. 
- Via de button "Spam quarantaine"  vindt u alle berichten voor alle domeinen die permanent geblokkeerd zijn door het filtersysteem. Per bericht heeft u de mogelijkheid deze alsnog vrij te geven of in zijn geheel te verwijderen. 
 
 
- Via de button "inkomende bezorgingswachtrij"  kunt u de e-mails bekijken die nu in de wachtrij staan (met uitzondering van bevroren e-mails die niet zijn gebounced vanwege een ongeldige afzender). E-mails worden alleen in de wachtrij geplaatst als de bestemmingsserver ze op dit moment niet accepteert. 
- De buttons "Train Spam en Train geen spam" zijn geavanceerde gebruikers instellingen welke genegeerd kunnen worden.
 
 
- Via de button "Afzenders op witte lijst" kunt u mail van een specifieke afzender ongeacht de inhoud van het bericht, whitelisten. U moet dit alleen doen als u weet dat de afzender zijn adres zal verifiëren en altijd alleen veilige inhoud zal versturen
- Via de button "Afzenders op zwarte lijst" kunt u mail van een specifieke afzender blacklisten c.q. blokkeren. Deze berichten worden geweigerd ongeacht de classificatie van het bericht.
 
NB: uiteraard is het mogelijk om zowel de witte als zwarte lijst te bewerken nadat adressen hierop zijn geplaatst, zo kunt u ten onrechte adressen weer vrijgeven voor ontvangst. 
 
Bovengenoemde buttons zijn de basis buttons welke afdoende zijn voor de gemiddelde gebruiker, voor de bovengemiddelde gebruiker zijn er nog meer zaken in te stellen, o.a. 2FA en verschillende gebruikersprofielen. U bent vrij deze functies zelfstandig te ontdekken c.q. toe te passen. 

Add Feedback